Monday, December 14, 2009

sungguh saya rindu saat tu


arini seharian masa dihabiskan dgn bace post2 lama kat group dan effectnya saya boleh tesenyum dan gelak sorang2..walaupun ade orang cakap saya "gila" sbb asyek tegelak sorang2 tp saya xkesah sbb saya telalu rindukan saat2 2..


ya saya telalu rindukan saat bila..

--> semua orang sibuk lawan sape paling banyak total post (walaupun da tau xdpt hadiah pn kalau total post banyak)

--> semua orang bizi selewengkan topik

--> kene marah sbb suka maen quote panjang2

--> kami ber'cf' sampai pukul 3-4 pg dan saya nak semua ni beulang lagi..

-iman akan makan kerepek sambil ber'cf'

-efa suka ckp 'aku nak tido dlu sbb aku xsuke on9 ni sume'

-amyny asyek ckp 'saya paling kachak' dan akan tengok katon kat utube sambil ber'cf'

-syafi ngn daus xkan stop cite sal kesah tenis dorang n ngaku roger federer ngn rafael nadal 2 abg dorg

-ken dgn dialognya 'sapa kluaq dr cf ni aku taboh dia'


-feeq yg xsudah2 panggil saya 'gegeh'
(sape2 yg xtau makne gegeh sila tanya syafeeq)

-nanie akan join saya begosip dan bt keje jahat kami


-slifer yg xabes2 ngn ke'sengalan' beliau


-ari slalu akan taip 'macheda 2 suami aku lah'


-ku izzati yg akan ber'cf' smbil post kat group sbb nak kekalkan kedudukan beliau sbgai top poster


-yana dan tulisan pinknya


-lady yg slalu akan join saya supper besama2 walaupun jauh


-nob yg amat xsuke bile org panggil die 'hana'


-anhar yg selalu dibuli oleh saya dan dia akan kate kat saya 'mangkuk ah ko ni'


-sarip dgn kisah lolipopnya


-afiq yg selalu cf bertemankan kodoknya


-mady yg slalu digelar 'tauke cf'


-aus n aredya yg memadu kaseh dlm cf


-lieza dgn kisah syafiza n syafeeq
(saya ngn nanie sgt suka part ni)

-han yg xpenah jemu ajar ktorg cara nak bank in duet


-nas yg suka maen ikon dan pecahkan screen


-naa n sheikh yg akan bt saya gelak bile tgk dorg spiking klate

-ieka yg slalu merungut 'pesal korg cf xsame time aku on9?'

-pakcik dan ayat kegemarannya 'yana,share topup singgit'


-sarah yg suke bt cf laen semata2 nak begosip dgn saya n nanie


-atika yg x sudah2 dgn kisah dolphinnya


-dan saya akan sediakan milo panas sambil ber'cf'




sungguh saya terlalu rindukan semua tu


16 choki choki:

NaNiE

huhu~..
aq pon rindu saat manis tu...

DiLa

nani..
aku nak sgt ulang smua 2 lg..siyes

Nur Areefah

aa~ memleleh sudae aku bce nie Y_Y

DiLa

huhu efa..
ingat aku sorg je,naseb ade geng..(^_^)

mAdy_mArdHiAh

waaa....ak pon...
nk balik mase dlu~~~~
xpe2..
nnt ak bkk cf ea...
msg d0rng sme..
paksa suh on9 jugakk...
hoho^^

DiLa

mady si tauke cf..
ko paksa dorang abes abesan tau..haha

nurul iman

dilaaaa~~
huhu..
aq dah lama tak join korang..

sorry.....

aq rasa bersalah gila...

kenapa aq jd cam ni......

huhuhu

DiLa

iman!!
eik..xyah rasa besalah la..
suma org bz skrg ni bukan hg sorg ja..
laen la mcm dlu suma jd penanam anggur yg bejaya..haha

tape2..nanti kita ulang balek suma ni..=)

.haziqah hassan.

wah rindu btol3 jugak! kite cf krismes nanti lah. mesti sume org cuti. haha jgn on9 mase aku x on9 plak, ahaha :((

syafeeq

ajak aku sekali.
jangan abaikan aku.
masa tidak boleh diputar semula,
tp kita boleh dpt balik perasaan tu kalo kita suma cm dulu balik.

pemetik bintang

rndu.aq menangis bc post ni.same mcm fes2 sorg2 kNa g tmpat blaja msg2..T.Y

DiLa

ieka..
insyaAllah cf time krismas nnti..
cf punye pasal mady sure anta msg gtau..
dont wory k?..=)

feeq..
xkan la nak abaikan hg..
sure invite suma yg ada punya..
yap,masa xleh undur balek tp one day sure kita leh ulang balek suma 2..
aku akan beharap dan trus beharap..

amyny!
jgn la sedey2,nnt xkachak..huhu
its ok insyaAllah nnt kte cf smbil tgk katon same2 yep..=)

mAdy_mArdHiAh

ok...krimsmas nnt ye...
ak mid sem break...
tgk hp masing2 ye nnt..
hehe^^

DiLa

ouh yeah mady!
syok!suka!hepi!gumbira!xcited!xsabar!=)

LaDy-Of-EaRtH

aku rndu jua saat itu..=(

DiLa

lady!
ko xyah sedey..
mlm karang 10.30 jgn lupe..jgn lambat!

*mcm pesan kat ahli rombongan je..sape lambat bas tinggal..hak3*