Saturday, May 14, 2011

derma airmata


assalamualaikum :)

semalam aku buat drama cry cry cry. why ? sebab cerita ni :




aku susah nak menangis KECUALI bila tengok cita hindustan.haha. dah bapa kali dah meleleh time tengok cita hindustan. paling latest semalam. tengok cita yang kat atas tu la. tare zameen par. produced and directed by Aamir Khan *uh dia sangat hensem* kisah pasal budak dyslexia. haih terer sungguh budak tu buat mimik muka even dia tak cakap apa apa pun boleh buat aku nangis tengok dia =.= meleleh leleh airmata turun macam hujan. jenuh kaver sebab takmau bagi orang nampak. haha. okay lah tu kan buat bukti ada perasaan. wawawa :P habes cita tu bukak fb pastu tengok kat wall feed ada status ni ‘Gua memang tak ada plan nak menangis tengok cerita Amir Khan ni. tapi.’ okay tu status Zoul Yazix. zombie pun boleh meleleh apatah lagi aku kan. hahaha. aku tak la rasa aku sorang ja yang feeling lebih tengok cita tu. kurang kurang ada geng yang nangis sama sama. ahaha. sorry zoul, TERbold pulak status tu :P

sebelum ni tengok kuch kuch hota hai pun nangis. tengok khabi khusi khabi gham pun nangis. tengok 3 idiots pun nangis. bapa kali ulang tengok pun tetap nangis. haih airmata murah bila tengok cita hindustan =.= kuch kuch hota hai tu time keluar dulu aku kecik lagi kot, baru darjah satu. so wajarlah tak paham apa apa pun time tu so wajar jugaklah tak nangis kalau tengok pun tapi aku rasa aku tak tengok pun time tu. tak yah cakap faham ngan tengok, tau pun tak pasal cita tu agaknya. dah masuk sekolah menengah baru tengok dan rasa eh jakun nya baru nak tengok cita ni. masuk zaman universiti pun dok ulang tengok lagi dan rasa eh kenapa la dok meleleh jugak lagi tengok cita ni. pastu rasa macam eh fragilenya aku. hahaha.

bila tengok tengok balik actually cita hindustan ni ada banyak moral values. family, friendship and love. selalu cita hindustan mesti akan cita pasal 3 benda tu. okay yang kat bawah ni top list cita yang boleh buat aku derma airmata dengan jayanya bila tengok.sobs sobs sobs


love is a friendship :)


dont be stupid, be an idiot !


sometimes happy sometimes sad.
and yes sometimes stranger like family and family like stranger.


semua cita ni ada dalam laptop aku so kalau datang angin gedik nak feeling feeling, just bukak and tengok salah satu. memang sure aku akan feeling habisan. wawawa. btw lagu give me some sunshine dalam 3 idiots tu best ! oh yes dah habis download tare zameen par ! cant wait to watch and crying over it again. okay lah. tu je kot nak tulis. babai blog !


*agaknya dah besar mana la budak yang jadi anjali anak shah rukh khan tu sekarang*



4 choki choki:

zoul zombie

woi mana ada aku nangis. itu ada orang hack facebook aku buat status bukan bukan. hahaha

SITI MAWADAH

cita tu ada dalam laptop aku.tapi tak tengok lagi.ok thankz adila.masanya nak buat kerahan airmata lagi.he

Farieza Diana

Tak pnah tak nangis if tgk cita2 ni. (T_T)

dila

zoul : muahaha! yalaaa aku caya ckp hg tu. kui3

wada : serius sedey gilaaaa. meleleh2 airmata aku T__T

ieja : kan? aku pun wajib ngis tiap kali tgk T_T