Monday, June 21, 2010

macam-macam


cuti ada la baki lebih kurang 2 minggu kot.rasa macam cepat pulak 2 bulan berlalu.tengok tengok dah tinggal 2 minggu.dan sudah semestinya banyak masa aku yang telah digunakan dengan jayanya sepanjang cuti ni.aku bangga sebab tak mati kebosanan.aku dah sampai tak lalu nak online.pecaya atau tidak tu la realiti.heh.2-3 malam lepas mintak nas ajar download movie (sila jangan riak sebab aku femeskan nama ko kat sini kui3) so keja aku asyik mendownload movie jela.1 hari dapat 2 movie.kepala otak pun dah naik blank sebab penat nak pikir tajuk tajuk movie.macam masalah besar pulak =.= kira tahap kesabaran aku di uji jugak la sebab kalau nak tunggu movie tu siap didownload memang la sangat lama.sempat pegi jenjalan dulu balik dari jenjalan pun tak siap siap jugak lagi.ni kira salah satu cara aku boleh belajar cara cara nak bersabar ^_^ terima kasih daun pisang la nas sebab ko pun banyak bersabar ajar aku yang buta bab bab tekno ni.kena ajar detail se detail2nya baru nak paham.kui3.

oke semalam keluar melepaskan rindu dendam.sungguh aku rindu dorang gilak gilak.classmates zaman sekolah menengah.habiskan 1 petang begelak ketawa sambil ingat balik kenangan zaman sekolah.sungguh kenangan tu la kenangan paling best aku penah ada.oh ya dan kami nak keluar berfoya foya khamis ni.oke aku sangat teruja sebab dah rancang macam macam benda nak buat.huuuu syok!

kenapa worldcup macam pelik?asyik seri seri dan seri.haih haih.mata aku ni dah jadi macam panda kot asyik bejaga tapi game boring teramat.tak macam worldcup pun.tapi dah alang alang dapat tengok ni tengok jugak la sebab aku memang tak boleh tengok game final nanti.sadis T_T

hish sangat tak suka ada perasaan macam sekarang.perasaan itu tolong la clash ngan aku.aku tak suka kau lah wahai perasaan.please positive.oke i'm tryin' :|

sekian.bye bye.

2 choki choki:

fatin azizan

cant wait dis kamis.. oyeah.. eyla.. borink ke worldcup bila dah kenduri 7-0?? hahahaha

DiLa

esok ten esok!aaaaaaaaaa!gila teruja.hahaha.sah2 aku senyum ja weh tgk game 2 ^_^