Saturday, June 19, 2010

saya gembira :)


saya sangat suka mereka dapat apa yang mereka nak.macam status kat fb beberapa hari lepas.serius aku happy gila macam aku pulak yang dapat ambik degree.aku lambat lagi nak melangkah ke alam tu.tapi syukur alhamdulillah dengan apa yang ada sekarang dah lebih dari cukup :) congrats untuk budak budak group 1991!ada yang dapat 1st choice ada yang dapat kos yang memang minat dan ada yang dapat kos yang tak dijangka.its oke.kalau Tuhan dah letak rezeki kita kat situ mesti ada sebab kan?yang penting usaha and you'll get it :) untuk Ku Nur Izzati,tahniah sebab dapat 1st choice dan selamat bercinta dengan MR F ^_^ cik kachak sayang,nanti kalau aku sakit aku cari ko and for sure lah tak payah bayar kan sebab ko kan sayang aku gilak gilak :D

untuk seminggu ni memang hidup aku penuh dengan kaler kaler.heh.ayat tak boleh blah.kui3.hari rabu lepas untuk petama kalinya aku join gath versi utara.hoho.walaupun hanya berempat tapi best sangat.thanx afiq,ceika and ku yang sudi join dan thanx kerana memaksa aku main boling walaupun aku dah besumpah bagai aku tak reti main boling =.= korang punya ayat paksaan memang menusuk kalbu la.memang tak boleh lari langsung.tapi pape pun memang havoc habis la dari pagi sampai ke petang.

and untuk 'anda', terima kaseh daun pisang kerana happy kan saya for da whole week.sungguh saya sangat hepi kerana 'anda' ada :)

3 choki choki:

ku izzati

tq kak dila..1st choice yg bkn cita2..huhuhu..sbb de org 2 penah cdgkan course nie..ngee..pape pun hope i can still in love with fizik..

pemetik bintang

aq kompem bg free kt ko skali ngan nurse2 skali
ahahaha

DiLa

adik-at least try dulu.mesti boleh punya. :)
cik kachak-aku nak nurse lelaki.hahahaha! *gatal*