Tuesday, June 15, 2010

tak ada tajuk :)

result exam dah keluar tapi aku tak ada nafsu nak cerita sebab server uitm yang ntah apa apa tu.jenuh jugak becinta dengan button refresh.nasib tak tecabut button f5 aku.tiap kali masuk portal error pastu keluar la benda alah ni 'keputusan anda sedang diproses.sila semak di lain masa'.apa cerita tu?padahal ada orang yang dah buat kenduri bagai sebab dapat 4 rata.aku dapat tau result lepas 8jam try.sangat menduga sebab aku paling tak suka bab menunggu =.= 8 jam tu kira tak lama sebab ada yang kena tunggu 4 hari baru dapat tau result sendiri.haihhh.menduganya.sila belajar bersabar adila.okeh i'm tryin' :) time exam tak pulak jadi benda benda macam tu.kot la kan time semangat waja nak jawab ni sebab semalam dah study sampai tepu otak-otak sampai mimpi pun baca formula math tiba-tiba sampai depan hall ada notis 'PEPERIKSAAN DIBATALKAN.JANGAN DATANG DAH'.kalau jadi macam ni memang sungguh aku buat kenduri.haih haih.tapi hari ni sangat mengejutkan jugak dapat email dari uitm.uitm email result exam??!huh!macam tak percaya.kan bagus kalau buat macam ni tiap-tiap sem.sila jangan bermimpi.ada pulak yang dah elok-elok dapat AD tapi still cakap 'aku tak puas hati selagi tak dapat 4flat'.haila.macam teringin nak jerit kat telinga beliau 'belajar la besyukur wahai manusia'.bagi aku kalau dah ada no 3 kat depan tu kira dah cukup banyak kot.depend kat masing-masing pemikiran actually.heh.

mak selalu pesan dapat apa pun tak apa, yang penting syukur walaupun dapat teruk sebab tu salah satu cara Tuhan nak menduga kita, tanda Dia sayang kita. ^_^

3 choki choki:

MadRaven

admin uitm dgr luahan ati dak2 grup ritu kui3

NaNiEy

yup2..sem nie dy hntr 15 hri bln..sem dpn tepat kul 12 10 hri bln dy hntr..haha

DiLa

nas-agaknya la kot.dah behari2 baru nak email.kui3

nanie-hahaha.ntah2 lg truk dr sem ni.makin lame makin truk.