Tuesday, July 20, 2010

i wish...


wujud tak serbuk untuk wish something yang kita nak?kalau ada saya nak sekarang jugak.saya nak wish something ni.bukan nak wish nak kawen dengan ronaldo yang dah jadi bapak orang tu =.= bukan jugak nak wish jadi kaya harta bekoyan koyan.saya nak kawan saya balik.kawan yang dulu boleh teman saya merepek even time tu jarum jam dah tunjuk pukul 3 pagi.kawan yang bila bosan saya cepat cepat cari dia sebab dia akan start merapu macam macam sampai hilang bosan saya tu plus dapat ganti dengan gelak gelak.saya nak balik kawan yang sanggup tunggu saya berjam jam semata mata nak merepek.tapi sekarang saya dah hilang dia.tapi saya tau saya tak berhak nak memaksa dan tak layak langsung nak memaksa.one thing,saya sangat rindukan kamu yang dulu.sungguh saya tak tipu.after all,kamu tetap kawan saya even one day kamu maybe akan lupakan saya terus.saya harap tak.what ever it is,kamu akan stay jadi kawan saya sebab no matter what friend stay in heart right?

tak salah untuk berharap walaupun kadang kadang yang diharapkan tu akan buat kita sedih.life goes on no matter what.

2 choki choki:

Nur Areefah

nak berharap tak pe tapi jgn sampai effect diri sampai sangat sedih dan influence ye..hope all ur wishes become reality

DiLa

ngeee.hope so.thanx efa! :)