Sunday, December 5, 2010

her day :)


5 December 1991

happy birthday sweet 9teen Fatin Fatihah Azizan :)
semoga panjang umur,murah rezeki and happy selalu.
saya sayang anda selamanya :)


watch out!she's 'lion'! :D

she's one of my best fren.
duduk sebelah aku dalam kelas untuk 2 tahun.
how i miss that moment :(
dia yang selalu ada untuk aku.
dia yang selalu gelak tak ingat dunia dengan aku.
dia yang selalu jadi 'gila' dengan aku.
dia obses dengan bola sama macam aku.
dia yang makan choki choki dengan aku dalam lab fizik.
dia yang lepak sama sama kat koridor lab bio.
dia yang suka tiru cikgu kimia kecek klate.
dia yang join aku buat buat paham dalam kelas add maths.
dia yang sama sama kelam kabut dengan aku tiru keja maths pagi pagi buta.
dia yang akan sama sama menguap dengan aku dalam kelas sejarah.
dan hasilnya kami kongsi slip spm yang sama sejibik sejibik.ngeh3
and whatever it is dia adalah dia yang sangat special :)

hey dear.
anda sudah dewasa sekarang.
jangan garang garang nanti patient lari.ngeh3
thanx for always being a great fren :)
sorry if aku banyak sakitkan hati hang :(
whatever it is, i just wanna say that i love u so much.till the end of my life :)


if I had to choose between ronaldo and her,I'll choose her :)



*post setengah jam sebelum masuk 6 december.if hang baca post nie hang tau kan kenapa aku sengaja post lambat? :)*
*weyh aku da nak masuk 20 da weyh,hang baru jejak 19.haha*


2 choki choki:

fatin azizan

tentiu tentiu tentiu soooooo much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i love u syg.. between david villa, casillas and adila, i have to choose u,dila.. but for sure villa and casillas will choose me.. haha

dila

haha.then i'll be casillas kawan ipar lah kan.hik3