Wednesday, May 11, 2011

haih haih


assalamualaikum :)




haih.mood blogging aku macam chipsmore.sat ada sat takda.ada banyak benda nak tulis tapi baru tulis dua ayat last last masuk dalam draft *sigh* macam sekarang. just sekarang bukan dua ayat and takkan masuk draft plus aku letak pic lagi nak bagi nampak cantik sebab aku nak post entry ni even entry ni tak layak untuk dipost.saja gedik post jugak sebab nak bagi nampak 'eh eh adila dah update blog lah'.okay annoying.

babai blog.nanti KALAU RAJIN update lagi.



3 choki choki:

ku izzati

haha..ok la tu..adk nie xtau nk tulis ape..idea bnyak..last2 biar xberupdate je..

dila

hahaha! mmg malas nak menaip. banyak benda boleh cerita tapi malas nak taip.huuuu

dila

sama la nie.bnyk benda yg boleh tulis tp end up masuk draft jugak.huuu